POST-KICKSTARTER KAMPÁNY UPDATE #25

Az életnek mennie kell tovább…


Kedves barátaink,
Támogató nyomozó társaink!

Hadd kezdjem egy nagyon személyes gondolattal (én, Sándor, a game designer):

Bevallom, számomra nagyon nehéz volt az elmúlt egy hónap, és a családom mellett a kampány, a Cultistorm csapata, a közvetlen munkatársaim és ti, a támogatóink tartottátok bennem a lelket. Nagyon sokat segített a mindennapokban a kampányunk pozitív hangulata, a rengeteg bíztatás és megerősítés, amit kaptunk. Több mint száz Kickstarter kampányt támogattam én is, és nem igazán emlékszem ennyire jó hangulatú és bensőséges közösségre egy kampány során. Köszönöm nektek!

Édesapám nagyon lelkes rajongója volt a munkásságomnak, nagyon büszke volt rám, hogy egy ekkora projekt felépítésében vehettem részt, nagyon várta a Kickstarter kampányunkat és annak a sikerét. Három nappal a kampányunk indulása előtt halt meg, döbbenetesen váratlanul és előjelek nélkül, nem ébredt fel többé az álmából. Nem láthatta a kampányunkat, amit annyira várt. Az update-ek és kommentek, a rengeteg háttérmunka mellett sírtam és gyászoltam, és közben igyekeztem a legtöbbet és legjobbat kihozni magamból értetek és a Cultistormért.

Hogy miért írtam le nektek? Hisz magánügy, tudom… Mégis valahogy egy közösséggé váltunk, és szeretném, ha tudnátok, hogy a Cultistorm mögött mintegy láthatatlan árnyékként ott áll egy nagyszerű ember bátorítása, törődése, belém fektetett bizalma és támogatása, aki már nem foghatja kezébe a játékunkat, nem olvashatja a fia által írt történeteket, de mindazzal, amit nekem adott, ahogy formálta az életemet, maga is hozzájárult a Cultistorm megszületéséhez.

De az élet nem áll meg…

Már nyakig ülünk a gyártás előkészítésében, hogy az alapjáték fájljait időben leadhassuk a gyártó partnerünknek. Szeretnénk tartani magunkat a vállalásunkhoz, hogy az alapjátékot már novemberre eljuttathassuk azoknak, akik így kérték. Közben dolgozunk a Pledge Manager előkészítésén is, reméljük, a hétvégéig el tudjuk indítani. Az indulásról természetesen megy majd az Update.

Többen jeleztétek, hogy a Kickstarter nem tudta levonni a pledge összegét – lesz lehetőségetek ezt a Pledge Managerben pótolni. Mi mindenben segíteni fogunk nektek, hogy egyetlen pledge se vesszen el technikai okok miatt.

A napokban tervezünk kiküldeni egy Survey-t is a Kickstarter rendszerén belül, sokat segítenétek nekünk, ha gyorsan ki tudnátok tölteni. Ezt előre is köszönjük.

Néhány napon belül visszakapcsoljuk a Cultistorm hivatalos weboldalát is, most frissítjük a tartalmakat rajta, és ha nem zavarnak benneteket a leveleink, szeretnénk kapcsolatban maradni veletek. Nem csupán egy „terméket” akarunk nektek adni, hanem szeretnénk ezt a nagyszerű közösséget, amit a Cultistorm összehozott, fenntartani és építeni. Mert őszintén hiszünk abban, hogy a Cultistorm valóban több, mint egy átlagos társasjáték…