Cultistorm információk a magyar backereknek


Kedves magyar támogatóink!

Megérkezett a magyar nyelvű Cultistorm!

Minden backerünk, aki magyar nyelvű Cultistormot kért, hamarosan kapni fog egy emailt, amelyben nyilatkoznia kell, hogyan szeretné átvenni az alapjátékát.

Szeretnénk meglepni benneteket azzal, hogy minden magyar alapjátékot elhoztunk – tehát az is átveheti személyesen, aki nem kérte külön a Two-Wave Shippping opciót! Mivel legyártottuk az összes magyar példányt, inkább játsszatok vele, minthogy egy raktárban porosodjon a májusig. Itt két fontos megjegyzés:

  • Azok a magyar backerek, akik angol nyelvű példányt kértek magyarországi címre, szintén átvehetik az alapjátékukat – személyesen vagy belföldi postadíjjal.
  • Vannak néhányan, akik kifizették a Two-Wave Shippinget – azokkal külön letárgyaljuk, hogyan fogjuk jóváírni a ezt a szállítási költséget, mert nem szeretnénk, ha úgy éreznék, kimaradtak a meglepetés-kiszállításból. Őket tehát kompenzálni fogjuk.

Személyes átvételre a Gémklub Ráday utcai boltjában van lehetőség – de természetesen ezt az infót a kiküldött email is tartalmazni fogja.

Face 2 Face minijáték – ajándékba minden magyar backerünknek!

Akik követték a Kickstarter Update-jeinket, láthatták, hogy Essenre készítettünk egy minijátékot a Cultistorm világában. Az az igazság, hogy nem voltunk biztosak abban, hogy az angol nyelvű Cultistorm első nyomása, amit soron kívül Essenre kértünk és repülővel hozattunk el, valóban meg fog érkezni a kiállításra, így a Face 2 Face minijátékot elsősorban tartalékként gyártottuk le Essenre. Szerencsére a Cultistorm is megérkezett az indulás előtti napon, és a minijátékunkat kifejezetten pozitívan fogadták a nemzetközi kiállításon.

Mivel ott volt egy utolsó napi akciónk, amikor ajándékba adtuk a Cultistorm mellé a minijátékot, úgy gondoltuk, ez a magyar támogatóinknak is jár, már csak a hazai társasjátékos kultúrmisszió nevében is – ezért minden backerünknek ingyen hozzáteszünk egy minijátékot is a csomagjához (függetlenül attól, hogy magyar vagy angol nyelvű Cultistormot kért).

Reméljük örömötöket lelitek benne. Leírást, játékszabályt ide kattintva találtok – hamarosan videót is felteszünk róla.

Hogyan tovább?

Karácsonykor mi is pihenünk egy kicsit, mert ez az ősz nagyon sűrű és stresszes volt. Essen, a Társasjátékok Ünnepe, az alapjáték gyártásának lezárása és a kiszállításának nemzetközi menedzselése, mellette a Plüssmesék magyar megjelenése, a PM magyar brandépítése – ránk fér végre egy kis szusszanás. Januártól pedig gőzerővel folytatjuk a Cultistorm kiegészítőinek előkészítését. A novellás kötet Sütő Fanni műfordítónknak köszönhetően már angolul is készen  van, már csak az irodalmi, majd utána a nyelvi lektorálás van hátra, és a Script Book mininovellái is szépen szaporodnak. A kiegészítők tesztelése és véglegesítése az előttünk álló nagy feladat, de ebbe szeretnénk sokkal jobban bevonni benneteket is. Építgetünk egy kicsi stúdiót, hogy minden kiegészítőről folyamatosan készíthessünk bemutató és szabályismertető videókat is, és ismét szeretnénk majd nyilvános teszteléseket, bemutatókat tartani, hogy a tőletek kapott visszajelzéseket is beépíthessük a munkánkba. Közben pedig áruljuk az alapjáték plusz példányait itthon és külföldön is, dolgozunk a másik négy minijátékon, bár még nem döntöttük el, milyen formában fogjuk azokat majd megjelentetni, de a Face 2 Face kifejezetten pozitív fogadtatása meggyőzött bennünket arról, hogy érdemes velük is foglalkozni.

Zárszó

Szeretnénk  megköszönni újra és újra a támogatásotokat, és nem utolsó sorban a türelmeteket is. Nagyon el voltunk havazva az elmúlt hónapokban, sok és nagy kihívással kellett megküzdenünk és iszonyatosan sokat dolgoztunk a projektért és a kiadóért. Rengeteg támogató és bíztató üzenetet kaptunk tőletek, amiért elmondhatatlanul hálásak vagyunk, köszönjük a nagyszerű beszélgetéseket a Társasjátékok Ünnepén és Essenben. Sajnos nagyon elhúzódott a magyar PM honlap átadása, a magyar Cultistorm példányok beimportálásának leadminisztrálása – ezek is azok közé a dolgok közé tartoznak, amit first creator-ként mi is most tanulunk, ne haragudjatok érte. Mindent megteszünk értetek, de nem mindig elég az erőnk, az időnk, a tudásunk – de igyekszünk és keményen dolgozunk, hogy megszolgáljuk a bizalmatokat.