Beépített ügynökök – speciális kiegészítő modul


Légy Te is részese a Cultistorm élménynek!

Szeretnénk egy speciális lehetőséget felkínálni a legelszántabb nyomozóknak, hogy bekerüljenek az Ügynökség egyik legveszélyesebb akciójába: fedett ügynökökként harcoljanak velünk a kultisták közé beépülve.

Ehhez a küldetéshez egy speciális támogatói pledge szinten csatlakozhat maximum 13 bátor és elkötelezett harcos. Tőlük kérünk majd egy fényképet, és szó szerint bekerülnek a játék világába: grafikusaink róluk fogják megmintázni a 13 legelszántabb nyomozót. Nem titkolt célja ennek az ajánlatnak a kampányunk kiemelt támogatása is.

Ez a speciális és soron kívüli kis kiegészítő modul azonban nem csupán vizuális elem, hanem  kapott egy új és nagyon izgalmas játékmechanikát is. Ezek a beépített ügynökök a kultista pakliba kerülnek be, és a kultista fázisban jelenhetnek meg a többi kultistával együtt. A játékosok az akciókártyáik tapasztalati pontjaival tudják őket kimenekíteni a kultuszból, tehát nekik nem szimbólumaik lesznek, hanem a megmentésükhöz szükséges XP-értékeik. Ha sikerül ezt egy nyomozónak a harci fázisban kijátszania egy beépített ügynökre, akkor az ügynök kiszabadul, és a szabadulásakor harc nélkül azonnal megöl egy másik kultistát is a helyszínén, aki szintén kikerül a játékból. Azonban ha egy beépített ügynök fölé is kerül új kultista, a szekta befolyása miatt nem lehet megmenteni a nyomozót. Addig ezt a kártyát nem lehet kivenni a játékból, növeli a kultista limitet, hamarabb bejöhet miatta a Mérhetetlen Vén, és akadályozza a közelharcosokat.

Izgalmas lesz.

Ez pedig egy mintakép a szektavezérről, a Cultistorm tervezőjéről: a Cultist Pledge backereiről ilyen formában készülne illusztráció a játékhoz:

Ha szeretnél bekerülni a játékba, ezzel is hozzájárulva a Cultistorm támogatásához, a Kickstarter Late Pledge oldalunkon az AGENT UNDERCOVER Pledge szintre kattintva még megteheted!

Mit kapsz ezért a támogatásért cserébe?

  • Egy rólad megrajzolt kártyát az Undercover Agent kiegészítő részeként
  • Egy saját eredet-történetet a Narratív kiegészítőhöz tartozó Script Bookban
  • 2 db teljes Cultistorm Collector Pledge-et, annak minden elemével
  • 2 db “Reinforcement has arrived” kiegészítőt
  • 2 db Lovecrfat Country: Game Night kiegészítőt
  • Ingyenes szállítást
  • Természetesen minden Stretch Goal-lal együtt