A Face 2 Face és a Cultistorm MINIJÁTÉK sorozata


Face 2 Face – Szemtől-szemben


Ez a minijáték kifejezetten az Essen Spiel ’19-re készült kétfős dedukciós minijáték, 10-15 perces játékidővel. A játékban egy nyomozó és egy kultista játékos méri össze a tudását a Mérhetetlen Vén megidézése, vagy annak megakadályozása érdekében. A kultista játékos elsősorban az intuíciójára, míg a nyomozó a dedukciós képességére támaszkodhat. Nagyon pörgős játék, azt ajánljuk, az első parti után rögtön cseréljetek, és fordított szereposztásban is próbáljátok ki magatokat.

Jelenleg a Face 2 Face nem kapható kereskedelmi forgalmazásban, kizárólag a Purple Meeple Games rendezvényein (Essen Spiel, Társasjátékok Ünnepe) volt kapható, valamint a tőlünk megrendelt Cultistorm alapjátékok mellé promóciós ajándékként adjuk.

A magyar Kickstarter backereinket is megajándékozzuk egy példánnyal, amit a játékuk mellé fognak megkapni. Ezzel is szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket a támogatásukért!

A további négy tervezett minijáték rövid bemutatása


Little Ritual: ez szintén egy kétfős, de kooperatív minijáték, amelyben a játékosoknak közösen kell megállítaniuk a kultista szekta őrület rituáléját. A játék egy újszerű mechanikát használ mind a nyomozók akcióinak kombinálásához, mind a kultisták képességeinek generálásához.

Traitor: ez egy 5-10 fős social deduction játék, amely egy olyan szekta tevékenységéről szól, amelybe nyomozók épültek be. A szektának expedíciókat kell indítaniuk, hogy megszerezzék a másvilágba vezető kapu megnyitásához szükséges ősi amuletteket, a nyomozóknak pedig félre kell vezetniük ezeket az expedíciókat anélkül, hogy lebuknának.

Persecutors: 2-5 fős kooperatív játék egy véletlenszerűen generált térképen, amelynek minden helyszíne valamilyen akcióhoz juttatja a nyomozókat, de mindegyik valamilyen veszélyt is jelent számukra. A nyomozók célja, hogy elfogják a kultistákat, miközben ők maguk is üldözöttekként menekülnek a józanságukat elemésztő Mi-Go elől.

Alone in the Dark: ez egy egyszemélyes logikai játék, amelyben egyre nehezedő szinteken tudja a játékos megfejteni a másvilágba nyíló kapu bezárásának titkát.

A minijátékaink fejlesztéséről, és arról, milyen módon lesznek elérhetők, folyamatosan beszámolunk majd nektek!

MAGYAR NYELVŰ JÁTÉKSZABÁLY – PDF

SZABÁLYVIDEÓ – HAMAROSAN!