POST-KICKSTARTER KAMPÁNY UPDATE #33

Hazatértünk Essenből – fantasztikus volt!


Kedves támogatóink és barátaink!

Fantasztikus volt idén is az Essen Spiel kiállítás. Gyönyörű standot sikerült kialakítanunk, és annak ellenére, hogy a kisebb látogatottságú 5-ös csarnokban kaptunk helyet, rengeteg érdeklődő fordult meg nálunk, folyamatosan játszottak minden bemutató asztalunkon, és a Cultistormnak sikerült beverekednie magát a kiállítás 100 legjobb játéka közé is. Szép számmal tudtunk értékesíteni a kiaállításra vitt Cultistorm példányokból, rengeteg nagyszerű kapcsolatra tettünk szert, és sok interjút adhattunk, többek között a BGG TV-nek is, amit az alábbi képre kattintva ti is megnézhettek:

Külön is szeretnénk köszönetet mondani azoknak az elképesztően jó fej backereinknek, akik eljöttek hozzánk a standunkra, bátorítottak bennünket, játszottak velünk és a Cultistormmal. Úgy láttuk, elégedettek voltak :)

Az új kampányunk nem hasít, de nem aggódunk. Az az igazság, hogy kicsit kapkodva indítottuk el, az 1300 km-es autóút előtt fél órával, épp csak rányomtunk a launch-ra és tapostunk is a gázba Essen felé. Nem volt időnk megfelelően előkészíteni, ez az igazság, de szükségünk volt rá Essenben, és bízunk abban, hogy meglesz ez is.

A Face2Face minijátékot kifejezetten az Essen Spiel-re fejlesztettük, amolyan vésztartalékként, ha esetleg mégsem érkezne meg időben a Cultistorm a gyárból (volt rá némi esély, nagyon ki volt számolva, de végül nem volt gond). Ha tetszik a játék, a CrowdOx oldalunkon minden támogatónk hozzáteheti a csomagjához. Ez a minijáték függetlenül játszható a „nagy” Cultistormtól, egy szuper kétszemélyes, dedukciós játék, amely lepörög 10 perc alatt. Négy további ilyen standalone minijátékon dolgozunk, amiket Stretch Goalként szeretnénk odaadni a támogatóinknak, reméljük, ez a célunk is össze fog jönni.

Néhány rossz hír :(

Amikor az esseni indulás előtt két nappal megérkezett az a 300 doboznyi legelső példány, amit a kiállításra repülővel elhozattunk, rémülten láttuk, hogy az egyik nyomozó mini lába kicsit furcsáén megnyúlt. Azonnal leállítottuk a további gyártást, és teljes ellenőrzést kértünk. Sajnos kiderült, hogy szériahiba volt a gyártásnál, ezért ezt a minit újragyártattuk. Szerencsére a gyártó vállalta, hogy Essenbe is kihozza az oda kivitt példányokhoz a csere miniket, és a további gyártásba már a kijavított verzió került be a dobozokba. Essenben így minden doboz mellé külön kellett odaadnunk egy csere minit – kicsit kellemetlen volt, de legalább sikerült azonnal orvosolni a problémát. A hibás játékelem újragyártása miatt azonban pár hetet csúszni fog a szállítás, most úgy látjuk, hogy a szállítás első hulláma (aki így kérte az alapjátékot) csak decemberben fog megérkezni a backerekhez. Elnézést kérünk ezért, de számunkra nagyon fontos, hogy ne fordulhasson elő hibás elem a nektek elküldött játékokban.

Végül pár kép Essenből…