KICKSTARTER KAMPÁNY UPDATE #22

Ismerj meg bennünket! Hadd mutassuk be a Cultistorm csapatát!


Bár a Creator oldalon van egy rövid ismertető a Purple Meeple Games-ről és a Kickstarter oldal alján is ott van a csapatunk tablója, valamint utaltunk már a csapatunk több tagjára az update-ekben is (például a #2, #6, #10 update-ekben) – lehet, hogy kimaradtak ezek az impulzusok, ezért szeretnénk egy összefoglaló post-ban bemutatni a csapatunk tagjait.

A Purple Meeple Games alapítója, a Cultistorm társasjáték tervezője, a projekt megálmodója és vezetője Szűcs Sándor 2014-ben megnyerte a Piatnik által támogatott Magyar Társasjáték Tervező versenyt.

Aczél Zoltán, a Purple Meeple Games társalapítója az egyik legnagyobb magyar társasjáték kiadó, a Gémklub CEO-ja, 30 éves tapasztalattal rendelkezik a társasjátékfejlesztés – és kiadás területén. Olyan kiadókat képvisel Magyarországon, mint az Asmodee, Czech Games, Portal Games, Blue Orange – valamint az ő kiadója végzi a Gloomhaven magyar kiadását is.

A Purple Meeple Games kampányához csatlakozó egyik Agency backer egy másik nagy magyar kiadó, a Delta Vision, aki nálunk többek között a Fantasy Flight, CMON, Stonemaier Games magyar képviselője.

A projekt tervezőgrafikusa Csete Viktor, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Twilight Struggle, Crisis, The Manhattan Project, The Thing, Dark Moon.

A Cultuistorm Soundtrack zeneszerzője Graham Plowman, a lovecrafti zenei műfaj egyik legelismertebb művésze, akinek számtalan albuma jelent meg, de olyan Hoollywoodi filmnek is zeneszerzője, mint például az Arthur & Merlin.

A novellás kötetünk szerzői között több olyan író található, akiknek saját könyvei jelentek meg, magyar irodalmi díjakkal rendelkeznek, vagy a 47 éves múlttal rendelkező legnagyobb magyar Sci-fi magazin, a Galaktika magazin kitüntetett írója.

Az íróinkat Tomasics József, a Black Aether Magazin főszerkesztője fogta össze – ő a kötetünk egyik szerkesztője, és a lovecrafti hagyományok hű őre. A Black Aether magazin az egyetlen nyomtatott formában is megjelenő Lovecrafti irodalmi magazin Magyarországon.

Gyártó partnerünk a LongPack Games, amely olyan játékok gyártását végezte, mint a Raiders of the North Sea, Darkest Night Second Edition, Unfair, Grimm Forest, Robinson Crusoe, Kingdomino, Dream Home, Planet of the Apes, Panic Mansion, Carcosa, and Planetarium.

Pledge Manager partnerünk a CrowdOx.

Ha összeszámolnánk mindazokat, akik részt vettek és vesznek a Cultistorm három évnyi munkájában, a számuk megközelítené a száz főt is. hatalmas csapat, akik szenvedélyesen és odaadóan dolgoznak velünk a projektünk megvalósításában.

Bár a Purple Meeple Games egy új kiadó, a mögötte álló háttér tagjai egyáltalán nem kezdők! Reméljük ezzel is meg tudtuk erősíteni számotokra azt, hogy egy nagyszerű csapat áll a Cultistorm mögött, akik mindent meg tudnak és meg fognak tenni annak érdekében, hogy egy szuper játékot kaphassatok kézbe, méghozzá a lehető legmagasabb minőségben!

Köszönjük az eddigi bizalmatokat és támogatásotokat – és hozzuk ki a hátralévő két napból a lehető legtöbbet!