POST-KICKSTARTER KAMPÁNY UPDATE #31

Készüljetek, az Essen Spiel ’19 közeleg


Végre, eljött a nagy nap!b Holnap egy 1300 km-es hosszú útra indulunk, hogy a Cultistorm első példányait bemutathassuk a világnak, és még sok hozzátok hasonló bátor nyomozót toborozzunk a küldetésünkhöz. Kívánjatok nekünk sok szerencsét! Ha Te is ott leszel, feltétlenül köszönj be hozzánk, és ha van időd, próbáld ki a játékot – az 5I129 standon találsz meg bennünket. S ha megteheted, hozz még valakit magaddal, mint igazi titkos ügynökünk a misszióban :)

Az esseni társasjáték kiállításon való részvétel mérföldkő a kiadónk életében (az idei már a második kiállításunk lesz). Ez azt is jelenti, hogy teljes figyelmünkkel a kiállításra fogunk fókuszálni a következő héten, így nemigen lesz időnk az online felületeinket követni, kommentekre válaszolni – kérjük nézzétek el nekünk ezt a „kiesést”.

És igen, végre útnak indítottuk az Indiegogo kampányunkat is, ezen a linken érhető el:

https://www.indiegogo.com/projects/cultistorm-a-lovecraftian-board-game

Hogyan tudnál segíteni nekünk a kampányban?

Csak légy önmagad, és tedd, amit a Kickstarter kampányunkban is tettél – ez már önmagában nagyszerű lesz! Légy részese annak, hogy az Indiegogon is meg tudjuk teremteni azt a kifejezetten pozitív és támogató légkört, ami a Kickstarter kampányunkat jellemezte. oszd meg a hírünket a barátaiddal és ismerőseiddel, hogy minél több Stretch Goalt tudjunk elérni és hozzátenni MINDEN backer dobozához.

Szeretnénk, ha tudnád, hogy minden, amit teszünk, az esseni részvételünk, az új kampányunk is mind-mind értetek vannak és miattatok lehetséges! Ti vagytok az első és legfontosabb támogatóink, az úttörők, akik mindenki előtt már bíztak a Purple Meeple Games csapatában, bennünk, és most is velünk vagytok. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk nektek ezért!

Találkozunk – és találkozzunk Essenben!