POST-KICKSTARTER KAMPÁNY UPDATE #31

Készülünk a SPIEL ’19-re és folytatjuk a kampányolást a Stretch Goalokért

Az update rövid tartalma:

  • Készül az alapjáték (Base Game) – októbertől indul a shipping
  • Essen Spiel ’19
  • Folytatjuk a kampányolást a Stretch Goalokért

1.) Alapjáték gyártása és várható érkezése

Augusztus végén leadtuk az alapjáték utolsó anyagait is a LongPack Games-nek, a mai visszajelzésük alapján a gyártás a tervezettnek megfelelően rendben zajlik, így a terveink szerint október 10-én megkezdhetjük a kiszállítást azoknak, akik a két hullámos szállítást kérték, és a Pledge Manager-t időben lezárták. Mindenki más az alapjátékot a Deluxe és a Collector Box-okkal együtt, a jövő májusi második szállítási hullámban fogja megkapni. Úgy számolunk, hogy az alapjátékok november végére fognak megérkezni hozzátok.

Az alapjáték novembertől limitált példányszámban megrendelhető lesz a Kickstarter kampányunk superbackereinél, illetve a Cultistorm saját honlapján, a cultistorm.com-on is.

2.) ESSEN SPIEL ’19

Nagy izgalommal készülünk az idei SPIEL-re is, nagyon fontos a Cultistorm és a kis kiadónk jövője szempontjából is, hogy be tudjuk mutatni legalább az alapjátékot már az idei kiállításon is. Nagyon izgulunk, mert október 10-én fognak elkészülni az alapjátékok a kínai gyárban, és repülővel kell elhozatnunk a kiállításra szánt promóciós készletet, hogy időben megérkezzen – csak reménykedhetünk abban, hogy nem lesz sem csúszás, sem más jellegű probléma.

Szeretnénk minél több reviewernek és influencernek eljuttatni az alapjátékot, és úgy tervezzük, hogy 300 példányt elviszünk eladásra is – reméljük elkapkodják, és mindez egy jó alapot adhat ahhoz, hogy egy utókampánnyal a rengeteg elkészített Stretch Goal-t is hozzá tudjuk tenni minden backer csomagjához.

3.) Folytatjuk a kampányolást a Stretch Goalokért

Ahogy az előző Update-ünkben már jeleztük, úgy döntöttünk, hogy az IndieGogo-n folyttajuk a kampányolást, hogy új backerek bevonásával a lehető legtöbb Stretch Goal-t el tudjuk érni, hiszen a Kickstarteren épp csak bele tudtunk kezdeni a plusz tartalmak unlockálásához. Ráadásul mivel a fix költségekhez már összegyűlt a szükséges támogatás a Kickstarteren, ezt az utókampányt már sokkal alacsonyabb Funding Goallal tudjuk kezdeni, és szinte rögtön rá is térhetünk a plusz tartalmakra. Több mint 30 Stretch Goalt terveztünk meg már a Kickstarter kampányra, és nem szeretnénk, hogy ezek csak tervek és álmok maradjanak, mi tényleg mindet szeretnénk belepakolni a Deluxe és a Collector dobozokba. Sőt, az az igazság, hogy annyi játékötletünk van, hogy hozzátettünk a projekthez egy teljesen új és igazán meglepő Stretch Goal csomagot is – erről hamarosan többet is el fogunk árulni nektek. Nem utolsó sorban nem mondtunk le a 3D Monster Boxról sem, nagyon-nagyon szeretnénk, ha az utókampányban sikerülni annyi pénzt hozzátenni a projekthez, hogy az is elkészülhessen.

A számotokra legfontosabb információ, hogy minden Stretch Goalt és plusz tartalmat, amit az IndieGogo kampányon keresztül elérünk, ti is meg fogtok kapni! Mivel az alapjáték idén elkészül, annak a tartalmát lezárjuk a Kickstarter kampányban elért eredmény alapján, és minden további Stretch Goal a Deluxe vagy a Collector dobozba fog bekerülni.

Hamarosan jönnek a további információk az esseni terveinkről és a meglepetés Stretch Goalokról is.