POST-KICKSTARTER KAMPÁNY UPDATE #24

Megcsináltuk! Köszönjük!


Kedves támogatóink!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni nektek, hogy bizalmat szavaztatok nekünk, és csatlakoztatok hozzánk a Cultistorm megvalósításában. Végtelenül hálásak vagyunk nektek és büszkék vagyunk rátok! Mindent meg fogunk tenni, hogy megszolgáljuk a bizalmatokat, és olyan nagyszerű játékot adjunk át nektek, amilyet ti vártok tőlünk!

Nagyszerű volt látni, mennyire pozitív légköre volt a mostani kampányunknak a komment szekcióban és a privát üzenetekben is. Köszönjük azt a rengeteg bátorítást és bíztatást, amit kaptunk tőletek. A legmeghatóbb számunkra az a pillanat volt, amikor elkezdtetek 3-4 dollárokat hozzáadni a pledge-ekhez, csak hogy biztosan át tudjuk lépni a Funding Goalt – valóságosan összeszorult a szívünk örömünkben és megilletődésünkben. Köszönjük ezt a támogató és inspiráló hozzáállást, ami felénk áradt tőletek!

Szeretnénk néhány dolgot megosztani veletek a folytatással kapcsolatban:

1.) A három Social Stretch Goal-t bele fogjuk tenni az alapdobozba – ezzel is szeretnénk kifejezni felérek a hálánkat. Tehát az alapjátékban ezek a plusz elemek is szerepelni fognak:

  • „Lost pages of Necronomicon” bonus item cards
  • Cultist creature cards: Cats of Uthar
  • „Rings of D’yrrouth” bonus item cards

2.) Bár nem értük el a 150.000 dolláros Stretch Goal-t, de megközelítettük, ezért ez is bekerül az alapjáték dobozába. Tehát egy új kultista kártyakészletet is kap az alapjáték, az Onitlon-ok szektája is bekerül a dobozba.

3.) A következő napokban kiküldünk egy űrlapot a Kickstarter rendszerén belül. Szeretnénk kérni tőletek, hogy minél előbb töltsétek ki, mert lesznek benne olyan kérdéseink is, amikre szükségünk van a Pledge Manager előkészítéséhez. Ezen kívül szeretnénk feltenni  néhány számunkra fontos kérdést is – szeretnénk, ha segítenétek a munkánkat és a következő kampányainkat is ezekkel a válaszokkal.

4.) A Pledge Managert igyekszünk a lehető leghamarabb megnyitni – erről mindenkit értesíteni fogunk. Lesz lehetőségetek kiegészíteni a kampányban tett pledgeteket, ha szeretnétek, illetve a szállítási költségeket is ezúton fogjuk menedzselni.

5.) Az unlocked Stretch Goal-okkal kapcsolatosan mindent meg fogunk tenni, hogy valamilyen formában azok is eljuthassanak hozzátok. Mivel sok munkánk volt ezek előkészítésében, nem szeretnénk, ha megvalósulatlanok maradnának. Ugyanez vonatkozik a 3D Monster Box-ra is, ami sajnos nem fért bele a mostanikampányunkba. De nem mondunk le róluk – ti se tegyétek! Vannak terveink erre, de még fel kell mérnünk, mi fér bele ebbe a kampánybüdzsébe, és  hogyan tudjuk megvalósítani ezeket is.

6.) Szeretnénk emlékeztetni, hogy a kampány során valamennyi kiegészítő modult bemutattunk nektek az update-ekben. Ezeket be is linkeltük a Kickstarter oldal Expansions szekciójába, illetve az oldal alján egy tartalomjegyzékben is megtaláljátok őket.

7.) Igyekszünk hetente legalább egy update-ben folyamatosan beszámolni a projekt megvalósításáról, tehát szeretnénk rendszeresen írni nektek és kapcsolatba maradni veletek. Reméljük nem bánjátok.

Az elmúlt három hét után most végre kialusszuk magunkat, és másnaptól újult erővel és lelkesedéssel hozzálátunk a Cultistorm megvalósításához!

Tartsuk a kapcsolatot!