MEGNYÍLT A HONLAPUNK!


Nagy örömmel indítjuk útjára a Purple Meeple Games magyar honlapját. Rengeteg munkát tettünk bele, és még többet szeretnénk a jövőben – egyfajta közösségi műhellyé szeretnénk formálni, ahol beleláthattok egy (most még) kis magyar társasjáték kiadó életébe. Rengeteg tervünk van, amivel a magyar társasjátékos kultúrát és közösséget szolgálni és építeni szeretnénk, és magát a honlapot is szeretnénk még sokféle módon bővíteni és gazdagítani.

Sajnos a bankkártyás autentikációnk nagyon elhúzódott, ami miatt a honlapunkat és ezzel az előrendelési/rendelési felületeinket se tudtuk időben elindítani, és mindez így karácsony előtt különösen rosszul jött ki. Erre már csak ráadás volt, hogy a Plüssmesékhez előkészített promó mesefüzethez nem kaptuk meg időben a nyomdai fájlokat, emiatt már az is csak karácsony után fog elkészülni. Ahogy mondani szokták, “minden összejött”, nagyon sajnáljuk ezt és bocsánatot kérünk – és egyúttal köszönjük azok kitartását, akik türelmesen vártak és számítottak ránk. Reméljük, magunk mögött hagyhatjuk végre ezt a stresszes időszakot, és előre tekinthetünk, ahol még rengeteg izgalmas társasjáték és projekt vár ránk.

Röviden összefoglaljuk mindazt, ami az utóbbi hetekben történt, és amit a honlapunkon is megtaláltok:

  • A Cultistorm magyar példányai megérkeztek, a Kickstarter backereinknek erről külön is írtunk (emailt is), illetve megvásárolható itt a honlapunkon keresztül is. Azt szeretnénk megemlíteni, hogy nincs belőle túl sok példányunk. A Cultistormhoz a készletünk erejéig adunk egy ajándékot is, a Face2Face kétszemélyes dedukciós minijátékot – ebből viszont még kevesebb maradt, és ezt az ajándékot csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani.
  • A Cultistorm fejlesztése folyik tovább, rengeteg tartalmat tervezünk készíteni a fejlesztés folyamatáról, valamennyi kiegészítő modul részletes bemutatásával. Aki kipróbálta az alapjátékot, és szeretné megkapni a Deluxe és Collector Boxokat is, még előrendelheti a Late Pledge oldalunkon – ide kattintva.
  • A Plüssmesékhez felajánlott “Elveszett történet” mesefüzetet reálisan már csak január elején tudjuk psotára adni – de mindenkinek átadjuk vagy elküldjük postán, aki nálunk vásárolja meg a Plüssmeséket.
  • A Barcraftok lesznek a Purple Meeple Games hazai átadási pontjai. Megtisztelő lesz velük együtt dolgozni, és bízunk abban, hogy a társasjátékozás egyre nagyobb szerepet kaphat a Barcraftokat látogató e-sport rajongók között is. Erről a részleteket ide kattintva tudjátok elolvasni.