Plüssmesék: fotó és rajzpályázat


A Plüssmesék társasjátékban a kislány plüssállatai az éjszaka bátran védelmezik őt rémálmainak szörnyeitől. Ha jobban megnézitek Ugrit, Cucut, Trombit és a többieket a képeken, akkor láthatjátok, hogy ők hétköznapi plüssállatok, és csupa hétköznapi tárgyat használnak a védekezésre és a harcra!

„AZ ÉN BÁTOR PLÜSSÖM” címmel készíts egy rajzot vagy egy fényképet, ahol a te plüssállataid a hősök, akik felszerelkeztek a gonoszok ellen. Ne felejtsd el, a tárgyak, amiket használnak az ő méretük kell, hogy legyen! És csak olyasmit adj rájuk és a kezükbe (mancsukba), amit otthon nálatok is megtalálnának!

A rajzokat és a fényképeket* a következő e-mail címre várjuk:  plussmesek@purplemeeple.com

Tárgy: Fotó-és rajzpályázat

Az e-mailben legyen benne a pályázó keresztneve (gyermeké), a plüssállatának a neve, és egy rövid leírás a plüssállatról. (Milyen tulajdonságai, képességei vannak, milyen fegyverei, bármi, ami a gyerkőcnek fontos vele kapcsolatban…)

Határidők:
2020. április 11. (éjfél) 1. sorsolás nyertese: Dányi Jonatán
2020. május 24. (éjfél)
2020. júnis 24. (éjfél)

Nyeremény: 3 db Plüssmesék párna. A nyerteseket sorsolással választjuk ki!

Sorsolás: 2020. április 13. húsvéthétfő

A nyerteseket itt és a Facebook oldalunkon tesszük közzé, és a párnákat postázzuk!

*A fényképek és a rajzok beküldésével a pályázó tudomásul veszi, hogy ezek feltöltésre kerülnek a Plüssmesék Facebook oldalára! A pályázó engedélyezi, hogy a Purple Meeple Magyarország a pályázatra beküldött anyagokat felhasználhassa promóciós célokra a honlapján és a Facebook oldalán!

Plüssmesék társasjáték – húsvéti akció!

Ha nem ismered még ezt a nagyszerű családi társasjátékot, amelyben együtt játszhatnak a szülők és a gyerekek egy hatalmas mesekönyv-játékban, kattints ide vagy a képre!

  • A kiadói árat is leakcióztuk!
  • Plusz ajándék kiegészítő kalandfüzet.
  • Ráadásul ingyen szállítással!