Beszámoló a Társasjátékok Ünnepéről


Nagyszerű volt a Társasjátékok Ünnepe – idén is!

Kint voltunk a Cultistormmal és a Plüssmesékkel – sajnos a magyar nyelvű kiadások éppen hogy lecsúsztak a rendezvényről, mindkét játék december elején érkezik meg, így csak előrendeléseket tudtunk felvenni, és demóztunk, játszottunk. Az angol nyelvű Cultistormot ki tudtuk vinni, és a játékasztal folyamatosan üzemelt, egyetlen óra sem telt el csoport nélkül. Talán nem túlzás, hogy mindegyik csoport kifejezetten pozitív véleménnyel állt fel az egy órás játékkóstoló turnusok után – reméljük még sok pozitív visszajelzést fogunk kapni a backereinktől és majdani vásárlóinktól is.

A Plüssmeséket csak egy demó példány képviselte, de arra is nagy érdeklődés mutatkozik – nemkülönben a kiállításra készített díszpárnáink iránt, amit nem árusíthatunk, ellenben ezeket a promóciós példányokat ki fogjuk sorsolni a vásárlóink között :)

A csapatunk ismét nagyon jó hangulatban dolgozott, fantasztikus önkénteseink és munkatársaink  vannak – igazán büszkék vagyunk rájuk.

Hálásan köszönjük a rengeteg támogató és bíztató szót, amit a rendezvényen kaptunk tőletek, akár azoktól, akik már a Kickstarter kampányunk során is támogattak bennünket, akár azoktól, akik most ismerkedtek meg velünk.

Végül egy kis képmutatás – nézzetek bele a Purple Meeple albumába: