Barion Pixel

Plüssmesék – egy aranyos és okos társasjáték az egész családnak


Vakmerő kalandok az álmok birodalmában

A Kislány szeretett plüssjátékai felesküdtek arra, hogy megvédjék őt. Még a Bukás Birodalmába is leereszkednek, hogy az álmai ne boruljanak sötétbe. Ám ezt a birodalmat, az elveszett játékok világát a rémálmok ura irányítja, aki nem veszi jó néven a hősök ténykedését.

Ebben a kalandjátékban a játékosok bátor plüssök szerepét öltik magukra azzal a céllal, hogy megvédjék kis gazdájuk, a Kislány álmait. Egy több mint 100 oldalas kalandkönyv lapjain, amely egyszerre játékszabály, mesekönyv és játéktábla, hét varázslatos történetben néznek szembe a gyermeki képzelet szülte misztikus vagy néha a való életből eredő félelmekkel.

A Plüssmesék izgalmas, történetvezérelt kalandra invitál egy néha zord, mégis csodálatos mesevilágba, amely egyszerre lesz új és mégis ismerős. Könnyű szabályai miatt a gyermekek is együtt játszhatnak a szüleikkel, felvéve a harcot a rémálmok lakóival.

Ragadj kardot, varrd fel a gombokat, és lapozz bele a Plüssmesékbe!

Miért  különleges a Plüssmesék társasjáték?


  • Mert játéktábla helyett egy hatalmas mesekönyv (kalandkönyv) lapjain játszhatunk
  • Mert lehetőséget teremt arra, hogy az egész család, a szülők és a gyerekek együtt ülhessenek le rendszeresen játszani egy olyan izgalmas társasjátékkal, amit a szülők és a gyerekek is egyaránt élvezhetnek, mert mindkét korosztályt le tudja kötni
  • Mert a játék lehetőséget teremt arra, hogy a kalandokat átbeszélgetve tartalmas családi beszélgetések alakulhassanak ki olyan fontos témákról, amelyeket közösen eljátszhattunk, és amiket a gyermekek a valóságban is átélnek, ahogy növekednek és fejlődnek

Elveszett történetek #1 – kiegészítő kalandfüzet


A gonosz Bábmester elrabolja a meggondolatlan Teodórát, ami miatt kezdetét veszi a plüssök talán legelképesztőbb kalandja, amelyben még Anya elkötött autójával is száguldozniuk kell a város sötét utcáin, hogy barátjukat kiszabadíthassák.

Az első „Elveszett történet” egy kiegészítő fejezet a Plüssmesék kalandkönyvéhez, amelyet akár a kalandok közepette, akár önálló történetként is lejátszhatnak a játékosok.

A kiegészítő történethez szükség van a Plüssmesék társasjátékra!

A promóciós kiegészítő kalandfüzet (nyomtatott verziója) elfogyott – de PDF-ben letölthető!

Az oldalsávban megtaláljátok az Elveszett történetek PDF letöltési linkjét, ahogy eredeti angol nyelven, úgy letöltve mindenki számára elérhetővé tesszük a magyar változatot is.

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL:

21 000 Ft

Elfogyott

Miért érdemes nálunk megrendelni?

  • Mert ingyen postázzuk Neked lakcímre vagy csomagautomatába
  • Mert ezzel közvetlenül támogathatod a kiadónk munkáját, amiért nagyon-nagyon hálásak leszünk Neked :)

Elveszett történetek #1 – kiegészítő kalandfüzet

A kiegészítő füzet PDF-ben ingyenesen letölthető az alábbi bannerre kattintva:

Hogyan játsszunk?

Szekeres Feri nagyszerű szabályvideója – spoilermentesen. Kattints a képre a videó indításához!

Ez pedig a Mit játsszunk? blog – azaz Győri Zoliék játékbemutató videója: